Zabavali so jih zvezdniki

Foto: Peter Klinc Direktor Widex Slo Peter Kropivšek in Katja Mlakar, Agencija AVI Foto: Peter Klinc Ivjana Banic, Boštjan Romih in Nuša Derenda Foto: Peter Klinc Mične Hostese Foto: Peter Klinc Nuša Derenda in harmonikaši Foto: Peter Klinc Plesalca Liza Šimenc in Jure Gostinčar Foto: Peter Klinc Marko Vozelj in Nuša Derenda
Na Ljubljanskem gradu je v družbi zvezdnikov rojstni dan proslavilo podjetje Widex.
Oglej si celoten članek

Na Ljubljanskem gradu je podjetje Widex – slušni aparati slavnostno proslavilo 40-letnico prisotnosti na slovenskem tržišču.

Gostitelja večera sta bila zvezdi Radia 1 – Ivjana Banič in Boštjan Romih, ki sta v Widex šovu gostila ravno gospoda Petra Kropivška direktorja podjetja. Ples v tišini, v izvedbi Lize Šimenc in Jureta Gostinčarja (Kjara's dance project), harmonikaški trio z Nušo Derenda, ki je goste med drugim navdušila s svojim jodlanjem, številna presenečenja večera (od vsem dobro znanega poštarja Peške iz oddaje Na Zdravje, ki je prisotne s svojim humorjem še kako nasmejal) do Marka Vozlja, ki je zapel v duetu z našo doslej najbolje uvrščeno pevko na izboru za pesem Evrovizije…  Gostje so uživali ob kulinaričnih dobrotah znanega slovenskega kuharja Damjana Finka, zabava pa se je zavlekla pozno v noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.