Zabavna Ellen je šefica iz pekla!

Foto: Profimedia Ellen Degeneres
Ja, čisto zares.
Oglej si celoten članek

Pozabite na tisti velik prijazen nasmeh in navihane modre oči voditeljice Ellen DeGeneres, piše Radar Online. Kot jim je povedal neimenovani vir, naj bi bil njen imidž 'prijazne televizijske voditeljice' le krinka za množice in oboževalce. "Ellenina javna podoba je, da je nasmejana voditeljica, ki je do vseh prijazna. Ko pa se kamere ugasnejo, je zadeva popolnoma drugačna. Zaposlenim v njeni oddaji ukazuje, kot da so njeni sužnji," je povedal vir in dodal: "Nikomur ni dovoljeno, da se z njo pogovarja ali jo celo pogleda v oči. Ob začetku oddaje ekipe nikoli več ne obvesti s podrobnostmi o tem, kaj se bo v današnji oddaji dogajalo."

Kot trdijo ljudje, ki delajo z njo, naj bi bila Ellen velika manipulatorka. "Ko jo je nekdo vprašal, če bi sodelovala pri eni od dobrodelnih organizacij, je rekla, da z njimi ne sodeluje, saj je sama ena velika dobrodelna organizacija."

Vir pravi, da je do ljudi prijazna le, ko je to v njeno korist. "Na zabave in druženja povabi le določene sodelavce, ampak samo z namenom, da bi med temi, ki jih je povabila in tistimi, ki jih ni, nastala nekakšna napetost, da bi se začeli prepirati."

Njeni sodelavci so že doumeli, da se je voditeljice najbolje izogibati, če vidijo, da ima težave doma, da se prepira z ženo Portio. A to še ni vse. Ellen naj bi eksplodirala za vsako malenkost, zato se sodelavci bojijo, da bodo kaj rekli narobe. "Ellen je pred snemanjem neke oddaje opazila, da ji na hlačaš visi nitka. In ne, da bi nitko samo strgala in začela s snemanjem. Popolnoma je ponorela in zahtevala nov par hlač." Vir je še dodal, da njeni sodelavci nikoli ne vedo, kaj jih čaka tisti dan in da ne vedo, kdaj bo plavolaska eksplodirala in kdaj bo do njih prijazna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:59 24. December 2017.

    Doma mora bit tiho, v sluzbi pa se izzivlja. Ze videno.

  • 19:43 24. December 2017.

    S polno ritjo je lahko srat, naj jo vsi zapustijo, pa bomo potem videli, če bo še tako pametna.

  • 11:03 24. December 2017.

    lezbika pač...tipično obnašanje lezbijk...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.