Zabavo Kylie Jenner prekinila policija, ena oseba pristala v bolnišnici

Foto: Profimedia kylie jenner Foto: Profimedia kylie jenner Foto: Profimedia kylie jenner
Kylie Jenner je praznovala svoj 21. rojstni dan. Za eno gostjo se je žur slabo končal.
Oglej si celoten članek

Podjetnica Kylie Jenner, ki je s svojo linij ličil zaslužila že skoraj milijardo dolarjev, je pretekli teden praznovala 21. rojstni dan. Najela je znani lokal Delilah v Hollywoodu in na žur povabila tudi nekaj znanih obrazov. Prišle so vse njene slavne sestre, na žuru pa so opazili tudi Dava Chapella, Nicki Minaj, Larso Pippen in Winnie Harlow.

Foto: Profimedia kylie jenner
Tam je bila tudi avstralska Instagram zvezdnica Tammy Hembrow, ki pa je morala zabavo zapustiti predčasno. Reševalci so jo obrnjeno na trebuh natovorili v reševalno vozilo in odpeljali v bolnišnico. Kaj se je zgodilo, ni znano, pravijo pa, da je imela mamica dveh otrok na obrazu več modric.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.