Zabodli očeta Mary J. Blige

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Oče r'n'b pevke Mary J. Blige je v kritičnem stanju, potem ko ga je njegovo nekdanje dekle zabodlo.
Oglej si celoten članek

Thomas Blige se trenutno bori za svoje življenje, za kar je kriva njegova nekdanja izbranka, ki ga je zabodla kar trikrat, enkrat celo v vrat. Policisti so morali prekiniti prepir na njegovem domu v Michiganu in takoj poklicati rešilca. Že takoj pred vhodom so našli kri na snegu, v stanovanju pa okrvavljenega Thomasa.

Po prihodu v bolnišnico je nemudoma prestal zahtevno opearcijo, a je še vedno v kritičnem stanju. Njegovo 50-letno nekdanjo ljubimko so po incicentu zaslišali policisti. Detektiv Jim Martens je pojasnil, da se je prepir začel, ko je 63-letni Thomas zalotil bivšo, kako mu spušča avtomobilske gume. Ko se je soočil z njo, ga je ta zabodla.

Mary J. Blige še ni komentirala dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.