Zac bi lahko končal kot Cory

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zac Efron je uspešno končal zdravljenje, vendar so njegovi prijatelji še vedno izjemno zaskrbljeni zanj.
Oglej si celoten članek

Igralčevi oboževalci so bili presenečeni ob novici, da je Zac Efron pred več meseci uspešno končal zdravljenje proti odvisnosti, vendar so njegovi bližnji prijatelji in družina v skrbeh, da bi lahko zabredel in se predoziral ter žalostno končal, tako kot je igralec Cory Monteith, ki je julija umrl zaradi predoziranja alkohola in heroina.

"Zac je bil na dnu od leta 2011, bil je odličen pri skrivanju svojih težav ter pri tem, da ga niso ujeli," je povedal vir blizu igralca. "Veliko se je zabaval, ker je bil nesrečen in ker mu je enostavno bilo vseeno."

Skoraj bi mu spodletelo pred dvema letoma, ko so njegovega prijatelja Ryana Rottmana aretirali zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. V avtomobilu je bil tudi Zac in Rumer Willis. Zac si je takrat globoko oddahnil, da ni on vozil, od takrat pa je bil izjemno previden.

Še vedno pa ni jasno, zaradi česa se je igralec zdravil. Sprva se je govorilo, da je bil kriv samo alkohol, druga poročanja omenjajo odvisnost od kokaina.

Sedaj je trezen, prijatelje pa še vedno skrbi, da lahko znova zapade v skušnjavo, ki pa bi bila lahko zanj usodna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.