Začarala bo Deppa

Foto: Žurnal24 23-letna igralka bo zaigrala ob Johnnyju Deppu.
Francoska igralka Astrid Bergès-Frisbey se bo pridružila igralski zasedbi filma Pirati s Karibov 4.
Oglej si celoten članek

Četrti del Piratov s Karibov, ki bo podnaslovljen On Stranger Tides, je bogatejši za še eno izvrstno igralko. Francoska igralka naj bi v filmu upodobila morsko deklico Syreno, ki bo začarala Jacka Sparrowa (Johnny Depp).

23-letna igralka je do sedaj igrala v filmih Bruc in La Première Étoile. Poleg nje bodo v težko pričakovani pustolovščini igrali še Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush in Stephen Graham. Keira Knightley in Orlando Bloom sta vlogi v četrtem delu filma zavrnila.

Premiera filma se bo zgodila maja ali junija 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.