Začela kuhati po šestem otroku

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Angeline Jolie se je šele lani naučila kuhati.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie, ki ima z Bradom Pittom šest otrok, je lani šla na prvi kuharski tečaj, je povedal vir za Radar. Dejstvo, da ni znala kuhati, jo je žrlo, zdaj pa je v kuhi našla pravo terapijo.

Všeč ji je, da zdaj sama nahrani otroke in obožuje, da je pri kuhi ustvarjalna. Kot priznava, še ni toliko podkovana, da bi lahko kakšno jed skuhala brez recepta.

Angie se je učila pri priznanem indijskem kuharju Munawarju Hosainu, ki jo je na učne ure povabil kar na svoj dom na Beverly Hillsu. Zasebne lekcije so ji bile nadvse všeč. Otroci in Brad so nad njeno kuho navdušeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.