Začenja se klubski festival

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
V nedeljo se odpira Orto fest, ki bo trajal ves mesec.
Oglej si celoten članek

V nedeljo se začenja največji klubski festival pri nas – Orto fest, ki bo tokrat v 18 programskih dneh gostil 28 glasbenih skupin. Prvi bodo nastopili The Hanson Brothers, ki jih sestavljajo člani legendarne punk skupine NoMeansNo.

28 skupin v 18 večerih
"Na Orto festu bomo prvič; na njem bomo preigravali nove komade, eden izmed teh pa je prihajajoči radijski singel," nam je o nastopu na ljubljanskem festivalu povedal Jure Lesar, frontman zasedbe Eskobars. Ta bo tam nastopila 19. aprila skupaj s skupinama Kill Kenny in Puppetz.

Naslednji teden boste na Orto festu lahko videli še Arsen Roulette (sreda), Guštija z bendom (četrtek), Evil Eve in Dirtswitch (petek) ter Hišo (sobota). Poleg njih bodo na festivalu nastopili Avtomobili, Elevators, Res Nullius in drugi – 27. aprila bodo vse skupaj zaključili CoverLover, domači rock bend, ki igra priredbe komadov drugih izvajalcev. Orto fest, čeprav z manj nastopajočimi in manj programskimi dnevi kot lani, ostaja unikatna in tradicionalna zgodba domače scene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.