Zachary Quinto se je razšel s fantom

Foto: FameFlynet/Žurnal24
Foto: FameFlynet/Žurnal24
Zvezdnik filma Star Trek Zachary Quinto je že nekaj mesecev spet na trgu samskih. V začetku leta se je namreč razšel z dolgoletnim fantom, igralcem Jonathanom Groffom.
Oglej si celoten članek

Igralca Zachary Quinto in Jonathan Groff sta se razšla že v začetku leta, a jima je to uspelo do zdaj skrivati pred očmi javnosti. Njun bližnji prijatelj je medijem izdal, da sta se razšla sporazumno in da ostajata prijatelja.

Zachary, ki se ga številni spomnijo tudi po vlogi v seriji Heroji, je o svoji istospolni usmerjenosti spregovoril pred dvema letoma. Le nekaj mesecev pozneje sta skupaj z Jonathanom, ki igra v seriji Glee, oznanila, da sta par.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.