Zač(i)nite leto s Cariniki

Foto: Žurnal24 (Foto: MySpace)
Čas za počitek? Pa, ja! V Menzi pri koritu na Metelkovi lahko od 21. ure v noč zarockate z že tradicionalnim ponovoletnim koncertom vokalno-inštrumentalne domače zasedbe Carina.
Oglej si celoten članek

Že nekaj prvojanuarskih večerov zapored v Menzi pri koritu oder zasede vokalno-inštrumentalna skupina Carina. Bogato tradicijo, zven ter ponarodele napeve bodo člani VIS Carine obogatili z novimi pesmimi, ki so nastajale v minulem letu, med drugim gre pričakovati tudi priredbo pesmi Osmijeh, ki jo je sicer prvotno posnela Grupa 220 daljnega leta 1967.

K prvorstnosti večera bosta pripomogli še domači skupini Joko Ono in Upgraded Solution.

Vozni red:
21.00 Joko Ono
22.00 Upgraded Solution
23.00 Carina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.