Začutil svojo potrebno stevardeso

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Frida se je vrnila nazaj na letalo, da bi poiskala svojo mapo s spiskom njenih letov tisti mesec. Do večera bo ostala na letališču, si privoščila kosilo in morda prebrala nekaj strani knjige, ki jo je prejela v dar od svojega fanta.
Oglej si celoten članek

Ni vedela kaj bo z njima. Bil je ljubosumen in neučakan, kar zaradi njene službe ni bilo nepričakovano. Mlada stevardesa, privlačnega videza, vsekakor ni bila porok za dober partnerski odnos. A tako je pač izbrala, služba ji je bila zelo všeč, videla je ogromno sveta in tega si je želela celo življenje. Mapo je našla na sedežu blizu pilotske kabine in ugotovila, da je nekdo še v njej. Pokukala je vanjo tam pa našla pilota Marka. Ob pogledu na svetlolaso Frido so se mu usta razpotegnila v nasmeh in ponosno je pokazal svoje lepe bele zobe. Povabil jo je naj sede k njemu in mu dela družbo medtem, ko ureja še zadnje reči. Kljub temu, da je pridno vpisoval nekaj v dnevnik leta, pa je ves čas kukal k njenim kolenom. Rob uniforme je imela precej nad njimi, dejstvo, da jo je opazoval privlačen pilot pa ji je godilo. V preteklosti se je že večkrat zalotila pri razmišljanju o tem kako bi bilo ljubiti se v pilotski kabini. Rada je brala knjige v katerih so se dogajale nepredvidene, intimne zadeve, tokrat pa je morda sama postala del ene. Mark je končal z vpisovanjem, odložil dnevnik in pogledal proti njej: "Greva?" Frida pa ni bila še pripravljena na odhod. Počutila se je prav nagajivo in rade volje bi kakšno ušpičila. "Kaj pa vem … rada sedim v pilotski kabini." Njen nasmeh mu je razkril veliko in nikakor je ni želel poditi stran. "Nekoč bi te moral naučiti leteti," se je pošalil. "Ne bi upala," je zavzdihnila. "Edino, če bi lahko sedela v naročju sposobnega pilota." Nenadoma se je njena dlan znašla v njegovi, prsti so se prepletli in oba sta začutila tisti znani sunek erotičnega naboja, ki je ponastavil njune možgane na isto frekvenco.

"Frida, tako si mi všeč," je dahnil in jo zaljubljeno gledal v oči. "Potem pa se ne ustavljaj," mu je nasmejana odvrnila in se sklonila k njemu za poljub. Z roko ji šel pod krilo, segel s prsti vse do spodnjic in ugibal kakšne barve so. Že čipkast vzorec pa ga je tako zelo vzburil, da je v njegovih hlačah postalo precej tesno. Na blazinicah prstov je čutil kako zelo potrebna postaja njegova stevardesa, ki je počasi a zanesljivo razmikala svoje dolge noge. "Greva zadaj?" je vprašal.
Šla je pred njim in si popravljala krilo kot, da ne bi šla nekam kjer ga v bistvu noče imeti na tem mestu. Prav veliko prostora v oddelku za stevardese ni bilo, a dovolj, da jo je z rokami objel od zadaj in se s telesom prislonil ob njeno zadnjico. "Maaark!?" je vzkliknila, ko je na zadnjici začutila njegovo orodje. "Hehehe! In to ni pilotska palica!" se je ponosno zarežal nazaj.
Poljubljal jo je na dišeč vrat, vdihaval sladek vonj skozi nosnici in pohotno renčal tik za njenim ušesom. Odpenjal si je hlače in vlekel njeno krilo navzgor. Vse skupaj v istem trenutku. Končno mu je uspelo njeno uniformo spraviti preko lepe zadnjice, potem pa si je sklenil ogledati njene spodnjice preden jih potegne z nje. Imel je prav! Živo rdeče, erotične in zapeljive na njej kot sam hudič!

Ni zdržal več. Tistega pogleda na njeno seksi zadnjico, občutka v tiču in modih v katerih ga je razganjalo od potrebe, zato je krenil proti njej. Iz ust ji je izvabil mehak stok, njeni prsti so se krčevito oprijeli robov sedeža nad katerim je bila sklonjena in zadovoljno je sunila nazaj proti njemu. Tisti dan ne bo le brala knjige v kateri glavna junakinja zapelje bogatega, poročenega moškega, pač pa bo kar sama spisala zgodbo v kateri bo nastopila in bo o njej lahko razmišljala še dolgo v noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.