Zadeta od orgazma

Foto: Žurnal24 null
Resnično sem bila v dvomih, če bo prišel na nastop. Večkrat je že obljubil, potem pa ga ni bilo. Tako sem si želela, da bi pela pred njim, ga zaljubljeno gledala in nato z odra skočila v njegov objem.
Oglej si celoten članek

Že dolgo nisem bila tako zelo zaljubljena. Ponavadi so mi šli tipi na živce, saj so me zalezovali in na vso moč izražali svoje ljubosumje, češ, pevka je in veliko tipov pozna. Simon pa je bil drugačen. Ni se želel izpostavljati, z menoj pa je rad preživel intimne trenutke nekje na samem in mi doma pripravil kakšno presenečenje.

Tokrat pa se je vendarle prikazal, in to ravno pri drugi pesmi, ki je nabita s čustvi in sem jo napisala z njegovo sliko v glavi. Bila sem presrečna in v nastop vložila še več truda. Maloštevilni poslušalci so bili videti navdušeni, namesto tretje načrtovane pesmi, pa smo naredili že kratek premor. Skočila sem k Simonu in se mu obesila okoli vratu. Poljubila sva se in na uho sem mu rekla, da imamo po peti pesmi daljši premor. Nato sem mu pomežiknila in upala, da je dojel.

Komaj sem čakala, da je naš bobnar zaključil peti komad in sem lahko odšla k Simonu. Prijela sem ga za roko, ter odpeljala v sosednjo stavbo, kjer smo imeli pospravljene naše reči. Prostor je bil natrpan s torbami in rezervnimi glasbili, a vseeno se je našel košček prostora za naju. Simonu se je smejalo do ušes in seveda ni pozabil dodati, da sem utrgana. Utrgana, nora, ali pa le zaljubljena?
Potem mu nisem več pustila do besede. Imel je polna usta dela z mojim jezikom. Mojih rok, ki so že segale po njegovih hlačah, pa prav tako ni mogel več ustaviti. No ja, tega si verjetno niti ni želel.

Huh, kako sem bila potrebna takrat. Spomnim se njegovega pogleda, ko sem prijela za njegovega korenjaka in ga pričela utrjevati, on pa je s svojimi prsti končno ušel pod moje mini krilo in za trenutek zastal. "Hm, a se izpod odra ne vidi, da si brez?" je nekoliko ljubosumno vprašal. Na to sem pazila in dobro vedela, do kam lahko stopim, da nič ne pokažem. Tako rada sem brez hlačk. Počutim se tako svobodno in samozavestno.

Foto: Žurnal24 erotika strast zgodbica

Ni dolgo spraševal, kajti nezakrita češpljica je bila le preveč mamljiva, da bi še naprej odlašal. Desnico je odmaknil z ritke in s prsti zaril med stegna, ter se povsem približal moji nenasitni potrebnici. Korenjak v moji roki je bil že nekaj časa pripravljen za akcijo, zato sem se z veseljem naslonila nanj in ga dražila z vročo in vlažno princesko. Vzburjenost je bila na vrhuncu in čeprav se je iz sosednje stavbe že slišalo udarjanje po bobnih, še nisem imela namena zapustiti čvrstega korenjaka. Fantje imajo tako ali tako eno pesem, kjer me ni zraven in prav to so sklenili odigrati. Dobro sem vedela, da imam na voljo le še tri do štiri minute, zato je bilo potrebno pohiteti.

"Ljubček, zdaj bova pa morala enega hitrega, doma bova pa potem še ta dolgega." Obrnila sem se s hrbtom proti njemu, se s sprednjim delom naslonila na kup torb pred seboj, ter zapeljivo nastavila svojo ritko. Na sebi sem imela tako kratko krilo, da ga ni bilo potrebno niti privzdigovati. S svojim korenjakom je z lahkoto prišel do vlažne žemljice, ki ga je rade volje vzela vase. Počutila sem se, kot bi sedela na vrhu sveta in ne na vrhu meni tako ljubega korenjaka, ki je vse globlje prodiral vame.

Ječala sem kot za stavo, z nohti grebla po usnjeni torbi pred seboj in se zibala v ritmu, ki je prihajal od zadaj. Zanimivo, da sva ujela celo ritem pesmi, ki je odmevala od zunaj. Bolj kot so fantje nažigali, bolj je Simon nažigal vame in bolj sem stokala, kako fino je in da si ga želim še bolj čutiti. Z rokama sem nato segla nazaj, se pohotno zagrabila za ritnici in ju močno potegnila narazen. S konicami prstov sem se dotikala vlažnega korenjaka, ki je vse hitreje polnil mojo češpljico in končno prišla do trenutka, ko sem na ves glas priznala, da me je popeljal do konca.

Ker ni bilo zamude z oblačenjem, sem bila hitro na svojem mestu, morda celo prehitro. Še vedno sem bila zadeta od orgazma in kar nekoliko me je imelo, da bi ugnala še kakšno traparijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.