Zadeta se je drgnila ob drevo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanja playboyeva zajčica in igralka Jenny McCarthy je nekoč pod vplivom ectasyja počela nadvse bizarne reči.
Oglej si celoten članek

Jenny McCarthy je bila nekoč strastna uporabnica ectasyja. Izdala je, da jo je prav ta, tako imenovana ljubezenska droga, ki povzroča občutek zaljubljenosti, tako razvnela, da je med neko zabavo na plaži začela naskakovati drevo. Povsem gola naj bi se drgnila ob deblo in z bradavicami ljubkovala lubje. Nato pa je ob bizarnih dejanjih v glavi slišala glasove, zaradi katerih se je odločila, da se ne sme več drogirati. Prepričana je, da ji je takrat bog naročil, da si mora rešiti življenje.

Nekdanja zajčica je v svoji novi knjigi Izpovedi ozdravljene katoličanke še priznala, da je odraščala v katoliški družini in si želela postati nuna, vendar je to željo opustila, ko je izvedela, da nune ne smejo imeti otrok. Očitno jo je to res odvrnilo in je tako odjadrala v popolnoma drugo smer.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.