Zadetek v polno je balonasto krilo

Foto: Žurnal24
Se sprašujete, kaj obleči to jesen? Ponujamo vam nekaj predlogov, s katerimi boste zagotovo pritegnili pozornost in zavistne poglede, vi pa se poigrajte z barvnimi odtenki.
Oglej si celoten članek


 

Kratka oblekica z dolgimi rokavi
. Da bi vaše noge izgledale vitkejše, izberite tako z balonastim krilom, ki je letos še posebej modna. K njej se odlično podajo črne pajkice.

Pisan šal in blazer poudarita vaš mladostni videz . Izberite blazer s poudarjenimi gumbi starinskega videza, ki se ujemajo z vzorcem na šalu. Tega večkrat ovijte okoli vratu in se zavarujte pred svežim jesenskim vetrom.

Črna za vedno . Preslišite vse, ki vas poskušajo prepričati v nasprotno. Eleganca in črnina si podajata roko in v modi bo vedno ostalo tako. Enoličnost razbijte z dolgo verižico iz perl, ki si jo večkrat ovijte okoli vratu.


 

Novo krilo.
Nove modne zapovedi dajejo klasičnemu krilu višji pas in krajšo dolžino. Videz si popestrite z izbiro toplih jesenskih barv, kot sta na primer bordo rdeča in barva malancane. Kombinirajte jo z izbrano svileno bluzo in gležnarji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.