Zadišite v poletje

Foto: Žurnal24 Izberite pravo dišavo. (Foto: Shutterstock) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Parfum ni samo dišava, je tudi modna izjava, pridih elegance ali uporniške svežine. V poletje se podajte s svežimi, lahkotnimi in igrivimi.
Oglej si celoten članek

Poletne dišave so navadno lahkotne, nežne in sveže. Pozorni pa bodite na dejstvo, da so parfumi ob višji temperaturi intenzivnejši.

Vsaka dišava ima tri note
V prvi fazi, takoj po nanosu parfuma, pridejo do izraza tako imenovane vrhnje note, ki se navadno razdišijo že v prvih petih minutah. Šele ko se te vrhnje note združijo s središčnimi notami, ki tvorijo srce parfuma, dobimo vonj, ki je značilen za posamezen parfum. Navadno je to vonj, ki ostane na koži do tri ure po nanosu. Ko se tudi središčne note parfuma razdišijo, pride do izraza temeljni vonj parfuma, ki se lahko na koži zadrži tudi do štiriindvajset ur. Med najobstojnejše temeljne note spadajo mošus, jantar, vanilija in sandalovina.

Vrat, zapestje in dekolte
Parfuma nikoli ne uporabljajte v kombinaciji z dezodoranti in drugimi odišavljenimi izdelki za nego telesa. Nanesite ga na najbolj vroča mesta, kot so notranja stran zapestja, vrat, za ušesom, sredina trupa, med prsmi in pod pregibom kolena. Če parfum nanašate na obleko, bodite pozorni, da ga razpršite vsaj 20 centimetrov od mesta želenega nanosa. S tem boste preprečili, da bi madeži ostali vidni tudi na oblačilih in nakitu.

V galeriji si oglejte nekaj svežih poletnih dišav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.