Zadnja avantura zelenega grdobca

Foto: Žurnal24 Četrti del bo obenem zadnja Shrekova dogodivščina.

Your browser doesn’t support HTML5 video

27. maja v kinematografe prihaja zadnje poglavje dogodivščin simpatičnega zelenega grdobca Shreka. Oglejte si napovednik.
Oglej si celoten članek

V četrtem delu o čemernem, toda dobrosrčnem orjaku Shreku se slednji ne more sprijazniti z dolgočasnim družinskim življenjem, zato pristane na čarovnijo prebrisanega Špicparkeljca. Znajde se v vse prej kot sanjski deželi, kjer njegova žena Fiona vodi odpor proti zlobnemu tiranu in nima časa za ljubezen. Na hladen sprejem naleti tudi pri nekdaj najboljšem prijatelju Oslu, vedno bojeviti Obuti maček pa se je močno polenil in poredil. Shrek se odloči vzeti stvari v svoje roke, kar povzroči kopico novih zabavnih norčij in prigod.

Glasove so junakom animiranega filma posodili Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Megan Fox, Justin Timberlake, Jane Lynch in Julie Andrews.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.