Zadnja fotografija 19-letnega igralca, posmrtne ostanke našli v bližini kampusa

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pogrešan je bil od četrtka.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Matthew Mindler Mediji poročajo, da so našli posmrtne ostanke igralca Matthewa Mindlerja. Dočakal je le 19 let. 

Mindlerja so pogrešali tri dni. Policijo je o izginotju obvestila igralčeva družina, potem ko se Matt ni vrnil v svojo sobo in ni odgovarjal na klice. Varnostna kamera ga je ujela, kako je v torek ob 20. uri zapustil študentski dom, zatem so se za njim izgubile vse sledi.

"S težkim srcem sporočamo, da je umrl 19-letni Matthew Mindler iz mesta Hellertown v Pennsylvaniji, ki je na univerzi Millersville obiskoval prvi letnik. Iskalna akcija je potekala od četrtka, ko so ga razglasili za pogrešanega,“ je sporočila univerza, ki jo je igralec obiskoval. 

Njegove posmrtne ostanke so našli v bližini kampusa. Okoliščine smrti so javnosti za zdaj še neznane. 

Mindler je zaslovel kot otrok s filmom "My Idiot Brother", v katerem so igrali tudi Paul Rudd, Elizabeth Banks in Zooey Deschanel. Nazadnje je pred kamero stal leta 2016 za vlogo Petra v televizijskim filmu "Chad: An American Boy".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.