Zadnje besede Natalie Cole

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zadnje besede pevske legende Natalie Cole svoji družini, tik preden je preminila, so bile: "Vse vas ljubim."
Oglej si celoten članek

Natalie Cole, ameriška jazz, soul in R&B pevka, hčerka jazz legende Nata Kinga Cola, je v starosti 65 let umrla na novoletno noč. Razlog njene smrti je bila odpoved srca.

Na glasbenem področju je bila izjemno uspešna, v svoji karieri je namreč prejela kar devet grammyev. V prednovoletnem času ji je ob strani stala vsa družina, je za tuj spletni medij Daily Mail Online pojasnila Casey Cole (54), ena izmed njenih dveh sester. Skupaj z dvojčico Timolin (54) sta v prazničnem obdobju namreč prispeli v Los Angeles, da sta lahko stali ob strani svoji resno bolni sestri. Nista pa bili edini. Ob strani ji je namreč stal tudi sin Robert Yancy, legendarna pevka pa se jim je, preden je preminila, za vso izkazano podporo zahvalila z besedami: "Vse vas ljubim." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.