Zadnje slovo od Matjaža Tanka

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
V petek so se v ožjem družinskem krogu poslovili od priljubljenega voditelja Matjaža Tanka.
Oglej si celoten članek

Voditelja Matjaža Tanka, ki je pred enim tednom izgubil bitko z rakom, so včeraj pokopali v ožjem družinskem krogu. To je bila tudi njegova želja, saj nikoli ni maral medijske pozornosti. Na zadnjo pot so ga pospremili tudi ožji sodelavci POP TV-ja, s katerimi je delal zadnjih nekaj let.

Petra mu je stala ob strani do konca

Lani jeseni se je Tanko zaradi bolezni poslovil od malih ekranov in gledalcev, pa tudi od sodelavcev, s katerimi je dobro sodeloval in ga bodo vsi ohranili v lepem spominu. Njegova nekdanja sovoditeljica informativne oddaje 24ur Petra Kerčmar pa je bila po navedbah revije Lea z njim v kontaktu vse do smrti. V njegovih zadnjih tednih ga je pogosto obiskala v bolnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:52 16. Marec 2013.

    "...To je bila tudi njegova želja, saj nikoli ni maral medijske pozornosti. ..."<br /><br />Ne maraš medijske pozornosti, a vodiš …

  • zic
    08:28 16. Marec 2013.

    lepo si napisal

  • 08:11 16. Marec 2013.

    njegovo karizmo in odlično delo novinarja bomo pogrešali. Počivaj v miru.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.