Zadnje slovo od Natashe

Foto: Žurnal24 Pogreb Natashe Richardson Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Svojci in prijatelji Natashe Richardson so se poslovili od tragično umrle igralke, ki se je prejšnji teden poškodovala na smučišču v Montrealu.
Oglej si celoten članek

Izvedenci za sodno medicino mesta New York so pojasnili, da je bil za smrt potomke slavne britanske igralske dinastije Redgrave-Richardson usoden top udarec v glavo.

Gledališko in filmsko igralko Natasho Richardson so na zadnji poti pospremili mož Liam Neeson in sinova Michael ter Daniel, mama Vanessa Redgrave, sestra Joely in prijatelji Uma Thurman, Ralph Fiennes, Mia Farrow. Pogreba so se udeležili tudi številni Natashini oboževalci. Pokopali so jo v Millbrooku v New Yorku, in sicer poleg njene babice Rachel Redgrave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.