Zadnje slovo od Simone Weiss

Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss Foto: Anže Petkovšek weiss Foto: Anže Petkovšek Simona Weiss
Na Žalah se je zaradi velikega števila žalujočih z zamudo začel pogreb Simone Weiss.
Oglej si celoten članek

Mož Simone Weiss, Goran Šarac, in njuna sinova Simon in Rene so na Facebooku sporočili, da bo pogreb priljubljene pevke danes na ljubljanskih Žalah. Žana slovesnost bi se morala začeti ob 11.30, a je zaradi velikega števila žalujočih prišlo do zamude.

Poleg družine, znancev, prijateljev in oboževalcev so se Simoni prišli poklonit tudi nekateri slavni obrazi. Med drugim so prišli Werner, Tanja Žagar, Zlatko Dobrič, Tereza Kesovija, ki je Simoni zapela v slovo, Manca Košir, ki je imela tudi govor, Dragan Bulič, Marko Vozelj in Jože Potrebuješ.

Za najbolj ganljiv trenutek pa je poskrbel Simonin mož Goran, ki je svoji ljubljeni ženi v slovo zapel pesem.

Weissova je umrla 19. decembra. Zanjo je bil usoden rak, za katerega je izvedela letos. "Odšla je srečna in blažena, mi pa smo ostali žalostni a hkrati polni Božanske topline,“ je na Facebooku zapisal Šarac, kaj je o njej in njenem boju povedala medicinska sestra, pa si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:23 24. December 2015.

    Edina zvezda je tu Tereza in noben drug !

  • 07:29 24. December 2015.

    Haloooooooooooo, spet ne slišim nič........

  • 19:52 23. December 2015.

    Enkrat ste že propadli, upam da boste drugič za vedno.<br />Simona, počivaj v miru.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.