Zadnji dnevi v življenju Heatha Ledgerja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zvezdnikova smrt še vedno buri duhove.
Oglej si celoten članek

Heath Ledger je dočakal le 28 let. Leta 2008 so ga našli v njegovem stanovanju v New Yorku, kjer je umrl zaradi prevelikega odmerka različnih zdravil na recept. Igralec je jemal pomirjevala, uspavala pa tudi protibolečinske tablete. O njegovih zadnjih dnevih je za dokumentarni film I Am Heath Ledger sedaj spregovorila zvezdnikova družina pa tudi njegovi številni prijatelji.

Igralčeva sestra Katie je povedala, da je bil Heath psihično in fizično na tleh. Še vedno je zelo trpel, ker se je končala njegova zveza z Michelle Williams, mamo njegove hčerke Matilde, ki jo je zelo pogrešal, saj zaradi številnih projektov ni mogel biti veliko z njo. Poleg tega je že dalj časa bolehal za vnetjem v prsnem košu. Še nekaj ur pred njegovo smrtjo ga je sestra posvarila, naj z zdravili ravna previdno. "Rekel je: 'Katie, halo, daj no, seveda.' Noč pred njegovo smrtjo sva se šalila in smejala, ker je zagrozil, da bo najino mlajšo sestro odpeljal v salon, kjer si bo prebodla nos. Nato je rekel: 'Moram iti. Ob pol devetih zjutraj te pokličem.' Rekla sem mu, da ga imam rada in to je bilo to,“ je povedala Katie.

Da je bila najpomembnejša oseba v njegovem življenju njegova hčerka, je potrdil tudi Ledgerjev prijatelj Gerry Grennell. "Pogrešal je svojo deklico, svojo družino. Bil je neskončno žalosten.“ Tudi zato ga je mučila nespečnost. Jemal je uspavala, ki pa mu čez čas niso več pomagala. Vedel je, da mora z uživanjem tablet prenehati, a mu to ni uspelo, je še povedal Grennell. Nekaj tednov pozneje je Ledger umrl.

Dokumentarni film bodo premierno pokazali na filmskem festivalu Tribeca 23. aprila.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.