Zadnji dve opravi Ane Tavčar dvigujeta temperaturo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Stilistka RTVS ve, kaj Ani pristaja.
Oglej si celoten članek

Simpatična voditeljica oddaje Dobro jutro, Ana Tavčar, na Instagramu rada deli utrinke iz studia in tako ves čas ostaja v stiku s svojimi oboževalci, ki jih bo po njenih zadnjih dveh objavah verjetno še več.

Navdušenje nad Ano v modri oprijeti čipkasti obleki in kreaciji z živalskim vzorcem je bilo namreč ogromno – tudi v tujini, saj smo med komentarji zasledili tudi več zapisov v angleščini. "Boginja“, "vroča", "najlepša ženska na svetu", "Ančika, lepa si, ljubim te“, je le nekaj komentarjev moških in žensk, ki sledijo Tavčarjevi.

Stilistka Alenka Birk res ve, v kakšnih oblačilih bo Ana naredila največji vtis. Res pa je tudi, da, kot je nekdo zapisal na voditeljičinem profilu, takšni postavi zares prav vse pristaja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:51 23. Januar 2021.

    Ojoj, ni glih neki stilski presežek s katerim bi se lahko stilistka bahala po družbenih omrežjih. Ano Tavčar naredijo taka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.