Zadovoljevanje, drugič

Foto: Žurnal24 Benny Benassi obljublja, da ne bo dolgčas. (Foto: arhiv)
Parti.
 K nam znova 
prihaja didžej, ki je 
zadovoljil množice s hitom Satisfaction.
Oglej si celoten članek

Po dveh letih bo klub InBox jutri znova gostil svetovno znanega didžeja Bennyja Benassija. “Njegove uspešnice so zelo prepoznavne tudi za laike elektronske glasbe, prav zato pričakujem dober parti in navdušeno množico,” je povedal Sylvain, ki bo tudi vrtel; mešalno mizo si bo delil z Mikom Valom.

Hannah zasedena
Sete bosta odigrala še Shark in Jaka. Sylvain in Mike Vale sta na Emi v nedeljo predstavila komad s pevko Hannah Mancini, ki pa je zaradi drugih obveznosti v InBox ne bo. “Dogovarjamo se za skupne nastope v aprilu, saj marca nimamo več prostih terminov. Gotovo bova z njo in katero drugo vokalistko ali vokalistom še sodelovala,” je napovedal didžej.

Foto: Žurnal24 Sylvain, Mike Vale



Italijanski grammyjevec
Benny Benassi, ki ga DJ Mag postavlja na 26. mesto med svetovnimi vrtilci glasbe, je svetovno slavo dosegel leta 2002 s hitom Satisfaction, enega od vrhuncev kariere pa šest let pozneje, ko je za remiks pesmi Bring the Noise prejel grammyja. Vstopnice bodo jutri stale 18 evrov, danes jih še lahko kupite po ceni od 12 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.