Zadovoljni otroci in starši

Foto: H&M
Foto: H&M
Tudi cenejša otroška garderoba je lahko kakovostna.
Oglej si celoten članek

Jesensko garderobo za otroka lahko kupite tudi po zmernih cenah; pazljivi bodite na materiale, ki naj bodo naravni in pralni.

Prav tako pazite pri obutvi – številne modne znamke v svojih kolekcijah ponujajo tudi čevlje, ne vedno primerne za nogo, ki se še oblikuje.

Obleke in džins

Deklice se bodo letošnjo jesen počutile udobno v kratkih oblekah in pisanih nogavicah ali priljubljenih legicah. Fantje bodo v šolo še vedno nosili trpežen džins in potiskane majice z motivi iz priljubljenih serij. Otroška moda sledi smernicam za odrasle, otroškost pa ohranja s slikovitimi barvami in potiski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.