Zaigrala bo v filmu o Mansonu

Foto: Žurnal24 Lindsay snema svoj novi album, zaigrala pa bo tudi v dveh filmih.
Igralka Lindsay Lohan bo po vlogi v filmu o morilcu Johna Lennona Chapter 27 spet zaigrala v filmu o morilcu. Tokrat bo ta govoril o znanem morilcu Charlesu Mansonu.
Oglej si celoten članek

Igralka Lindsay Lohan (21) bo v filmu Manson's Girls zaigrala Nancy Pitman, ki je bila ena od pripadnic Mansonovega kulta. Producent filma Brad Wyman je povedal: "Res je, posneli bomo film z Lindsay."

Igralka od konca rehabilitacije lani jeseni trdo gara. Pravkar snema svoj novi glasbeni album, z Jackom Blackom pa bo zaigrala v filmu Ye Olde Times.

Kot je povedala, vsega tega ne vidi kot vrnitev na sceno: "Mislim, da je to tisto, kar rada počnem. To nameravam tudi nadaljevati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.