Zajček Dolgoušček prihaja v kino

Foto: Žurnal24 Zajček Dolgoušček ob Michaelu Jordanu. Skupaj sta zaigrala v filmu Space Jam. (F
Produkcijska hiša Warner Bros. se dogovarja, da bi Zajčku Dolgouščku namenili film v 3D-obliki. To bil bil Dolgouščkov prvi samostojni nastop na filmskem platnu.
Oglej si celoten članek

Zajček Dolgoušček je namreč že leta 2003 nastopil v animiranem filmu Looney Tunes: Ponovno v akciji, v družbi vseh risanih junakov risanke Looney Tunes. Sedem let prej pa so zaigrali v filmu Space Jam, ob košarkarski legendi, Michaelu Jordanu.

 

Zdaj pa je čas, da Dolgoušček, ki je letos dopolnil 70 let, dobi svoj film. Kdaj bo film prišel v kinematografe, še ni znano, saj scenarij zanj še ni napisan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.