Zakaj ima toliko atletov takšne modrice?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Michael Phelps je videti, kot bi se boril s hobotnico, je zapisal portal Sbnation. To je skrivnost njegovih modric.
Oglej si celoten članek

Če boste med spremljanjem olimpijskih iger pozorni, boste opazili, da so telesa mnogih športnikov prekrita z okroglimi modricami, med drugim je poln "pik“ tudi plavalec Michael Phelps.

Američan spada med tiste, ki prisegajo na kitajsko terapijo "cupping“, pri kateri se uporabljajo vroče skodelice ali vakuumski obročki. Vakuum terapija deluje na več plasti kože, na venski in limfni sistem. Na mestu, kjer se izvaja se poveča pritok krvi, zaradi česar naj bi se telo hitreje regeneriralo. Ta masaža naj bi poleg tega odpravljala bolečino in celulit ter iz telesa odstranila toksine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.