Zakaj je bil slon na poroki

Foto: Žurnal24 Nicole Richie in Joel Madden sta se poročila 11. decembra letos. (Foto: Reuters)
Na poroki Richiejeve in Maddena je bil prisoten slon, kar je precej zbegalo svate. Pojasnilo za njegovo prisotnost se skriva v željah Richiejeve, ki je pred leti razkrila, kakšna bo njena sanjska poroka.
Oglej si celoten članek

Na poroki Nicole Richie in Joela Maddena na posesti nevestinega očeta Lionela Richieja na Beverly Hillsu je bil poleg 150 svatov tudi slon s pokrivalom na glavi. Zakaj? Odgovor se skriva v Nicolinem intervjuju iz leta 2005, ko je bila zaročena z DJ A.M.-om in je v oddaji Larry King Live! razlagala o svojih poročnih načrtih. "Hočem imeti zelo zelo veliko ekstravagantno poroko. Želim si na stotine ljudi, slona, konja in kočijo." Slona naj bi si želela, ker prinaša srečo. Poleg tega je naredila vzporednico s filmom Coming to America. "Veste, gre za film Coming to America, v katerem Eddie Murphy igra afriškega princa, ki ima zares razsipno poroko s sloni in številnimi drugimi živalmi. Hočem, da je večja od tiste," je izjavila.

Na svoji dejanski poroki je Richiejeva nosila tri različne obleke Marchesa, med svati pa so bile tudi njene zvezdniške prijateljice, med njimi Khloe Kardashian in Samantha Ronson. Obred je vodil duhovnik raper Rev. Run. "Bilo je čudovito," je povedal eden izmed svatov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.