Zakaj Knox in Vivienne?

Foto: Žurnal24 Kdaj bosta dahnila usodni da, še ni znano.
Tri dni stara dvojčka Angeline Jolie in Brada Pitta že vzbujata pozornost svetovne javnosti, tokrat z imenoma.
Oglej si celoten članek

Novopečena starša dvojčkov Angelina Jolie in Brad Pitt sta znova dokazala, da sta, kar se tiče izbire izvirnih imen za svoje otroke, prava zmagovalca, je povedala Pamela Redmond Satran, strokovnjakinja za otroška imena, ki je napisala pravo malo biblijo o imenih. Rjavolasa igralka Angelina, ki ima z Bradom tri posvojence in biološko hčer, je v soboto zvečer v francoski Nici povila Knoxa Leona in Vivienne Marcheline. In zakaj se je par odločil za takšni imeni?

 

Kdo da več?

Za objavo ekskluzivnih fotografij dvojčkov pa se revije med seboj dobesedno tepejo. Zanje bi lahko odšteli tudi do 10 milijonov dolarjev, kar bi bil največji znesek do zdaj.

Vivienne je francoska različica za latinsko ime, ki pomeni živ, pojasnjuje Satranova. Angleška različica imena je Vivian, kot je bilo ime tudi Julii Roberts v filmu Čedno dekle. Ime Vivienne tako ni zelo pogosto, zagotovo pa ne v Ameriki, je še pojasnila strokovnjakinja. Izbira imena Knox bo po njenih napovedih med ameriškimi starši zagotovo vzbudila veliko zanimanja, kar se pogosto dogaja tudi z drugimi imeni njunih otrok. Knox, ki je drugo ime Bradovega dedka, se ujema z imeni malčkovih starejših bratov, Maddoxa in Paxa, saj se vsa imena končajo na črko x.

In kako je z njunima drugima imenoma? Marcheline je bila Angelinina mati, ki je lani umrla zaradi raka, Leon pa je bilo ime Angelininemu prapradedku.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.