Zakaj moški delajo sramoto ženskam

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moški, čas je, da se vzamete v roke, oziroma vsaj svoj stil, saj je 40 odstotkom žensk nerodno zaradi vašega zanemarjenega stila.
Oglej si celoten članek

Najnovejša raziskava je pokazala, da je vse več ženskam nerodno zaradi osebnega stila, ki jih ima njihov partner. Želele bi, da bi se pri tem zgledovali po zvezdnikih, kot sta David Beckham in George Clooney, ter slavnem agentu Jamesu Bondu.

Da je nekaj res na tem, da imajo moški raje ležeren stil, so pokazali tudi rezultati raziskave, ki jo je naredila britanska blagovna znamka Pot Noodle. Ta razkriva, da približno pet odstotkov moških nikoli ne nosi obleke, ker se jim zdi neudobna, 20 odstotkov pa se jih prav zaradi formalnih oblačil izogiba finim restavracijam, saj jim to predstavlja dodatno sitnost. Le sedem odstotkov moških za večerjo v elegantni restavraciji ali za formalni dogodek obleče obleko in kravato, približno 14 odstotkov pa jih meni, da so za to primerni tudi pulover s kapuco, kratke hlače in japonke.

Skrbnik blagovne znamke Karl Roche je ob rezultatih povedal: "Vemo, da se časi spreminjajo in da imajo moški raje udoben stil, a to ne sme biti razlog, da se občasno ne bi potrudili in oblekli elegantno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.