Zakaj ni dobro nositi črnega spodnjega perila?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Barva spodnjega perila vpliva na naše počutje.
Oglej si celoten članek

Strokovnjakinja Anjel Obryant trdi, da barva oblačil, tudi tistih, ki jih ne vidimo, vpliva na naše počutje in energijo. "Barve vibrirajo, vsaka na svoji ravni. Ni pomembno, ali barve vidimo ali ne, saj njihova energija prehaja skozi kožo, po celem telesu in vse do možganov,“ pravi Obryantova.

Na naše počutje tako vpliva tudi barva spodnjega perila, saj spodnjice obdajajo eno od spodnjih čaker. Po mnenju strokovnjakinje se, če ste željni vročih noči, izogibajte črnemu, belemu in sivemu spodnjemu perilu, saj so to edine barve, ki ne vibrirajo. "Črna ni najbolj seksi barva za spodnje perilo, saj ubije energijo. To idejo so nam v glavo vcepili trgovci, z znanstvenega stališča pa to ne drži, saj ta barva škodi energiji.“ Obryantova priporoča rdeče spodnje perilo. "Ta barva sporoča, da ste ekstrovertirani in potrebni fizične energije.“

Strokovnjakinja za barve pa ima za vas še več nasvetov. Na razgovoru nosite oblačila temnomodre barve, saj ta barva pomirja in daje vtis profesionalnosti. Tisti, ki imate težave s spanjem (to velja tudi za otroke), si kupite pižamo ali rjuhe v svetlomodri ali svetloroza barvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:30 18. Junij 2016.

    Zopet neka vrhunska "strokovnjakinja"! V enem stavku trdi, da BARVE VIBRIRAJO, v naslednjem pa že sama sebe negira, ker da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.