Zakaj so ženske svojim bivšim po razhodu tako zelo privlačne?

Foto: Profimedias Ženska
Velikokrat se zgodi, da se moški želi vrniti k svojemu nekdanjemu dekletu nekaj mesecev po razhodu.
Oglej si celoten članek

Drage dame, če ste se spraševale, zakaj se vam bivši kar na enkrat spet javlja in vas vabi na kavo, poznamo razlog. Portal b92 namreč piše, da naj bi to bil sijaj, ki ga ima vsaka ženska po tem, ko je sveže samska. Ženske so kar na enkrat fizično lepše, psihično močnejše in bolj privlačne nasprotnemu spolu. To pa opazijo tudi njihovi nekdanji partnerji.

Kar nekaj deklet se je s tem strinjalo tudi na Twitterju in na Instagramu, kjer so začele uporabljati prav posebno oznako #postfuckboyglow – hashtag pod selfiji, ki so jih posnele tik po seksu z novim moškim, s katerim ima odnos brez obveznosti.

No, portal B92 piše, da sijaj ni tipičen za vse ženske, da se pojavi le pri tistih, ki so končale vezo, ki je bila za njih slaba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:35 6. September 2017.

    Ker je srečen, da jo poredko vidi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.