Zakaj ženske padajo na barabe?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To niso moški, s katerimi bi si ženske želele ostati v dolgoletni zvezi, a vseeno so tako seksi, da se jim preprosto ne morejo upreti.
Oglej si celoten članek

Neukrotljivi, divji, nemirni … Ženske padajo na njihov šarm in si ne morejo pomagati, čeprav vedo, da jih najbrž čaka celjenje zlomljenega srca. Barabe so že od nekdaj priljubljene med ženskami. Saj poznate pesem Andreja Šifrerja Lepa dekleta ljubijo barabe – tudi on je očitno vedel, da je nekaj na tem.

Psihiatrinja Anita Peters pravi, da je skoraj vsaka ženska vsaj enkrat v življenju "padla“ na barabo, ki se ji ni mogla upreti. Ženskam so zanimivi, ker jim prinašajo občutek adrenalina in razbijajo monotono življenje.

Takšni moški največkrat privlačijo mlada dekleta in tiste ženske, ki imajo nizko samozavest, saj s tem mislijo, da so osvojile nedostopnega moškega, ki bo v njej potešil ranjeno dušo.

"Dekleta, ki se zapletajo s takšnimi moškimi, si največkrat tudi same ne želijo resne veze. Je pa velikokrat tako, da nekatere ženske mislijo, da lahko barabo spremenijo v spodobnega fanta, celo moža,“ je povedala psihologinja Ananya Singh. Dodaja, da to kaže na čustvene ovire, ki jih imajo ženske zaradi določenih dogodkov iz zgodnjega otroštva. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.