Zakon bivšega

Foto: Žurnal24 Seks istockphoto
Dva meseca sem že živela sproščeno, saj sva se z nekdanjim fantom zaradi pogostih prepirov razšla, nisem pa pričakovala, da se bo potem obrnilo, kot se je.
Oglej si celoten članek

Na zabavi pri prijateljici je bil tudi on in ker sva se dogovorila, da bova ostala prijatelja, sva se pozdravila in celo malce poklepetala. Zabava je tekla dalje, jaz pa sem ga vse bolj pogrešala. Čeprav je imel neke določene slabosti, pa je seksal kot v pravljici in seks je bil nekaj, česar že dva meseca nisem poznala. Opazila sem, da tudi on vseskozi pogleduje proti meni in prišel je trenutek, ko se nisem mogla več zadržati. Stopila sem k njemu in mu na uho zastavila vprašanje, ali si tudi on želi tistega, kar je meni rojilo po glavi. Njegov nasmešek mi je povedal vse in ni minilo prav dosti časa, ko sva se že zaklepala v prijateljičino kopalnico. Ker sem večkrat prespala pri njej, sem dobro vedela, da ima kondome v kozmetični torbici ter nagajivo pomahala z njimi pred njegovim nosom. Dejal je, da ne bom imela časa natikati zadeve, saj si me želi tako močno, da mi niti hlač ne bi slačil. Objemala sva se kot nora, se poljubljala in grabila drug drugega, da je vse ropotalo okoli naju. Še dobro, da je bila zunaj glasna glasba in sva si to lahko privoščila. Še vedela nisem, kdaj sem ostala brez cunjic, tudi on pa je imel spodnjice že na košu za perilo. Oči so mi instinktivno padle navzdol k njegovemu lepemu tiču, ki sem ga tako močno pogrešala. Padla sem na kolena, ga položila v odprto dlan in ga z drugo pobožala kot ljubkega mucka, ki se je vrnil domov z dolgega potepa.

 

Preberite še:

Končno sama v pisarni

Počakala sva do poroke, nato pa ...

Tudi poljubila sem ga, le da ne na smrček, ampak na ljubko rožnato glavico, ki je popolnoma nabrekla že naslednji hip izginila za mojimi ustnicami. Polzela sem po njem s tako velikim užitkom, da se mi je zdelo, kot bi bila to moja droga, ki je že dolgo nisem prejela. In tako je tudi bilo. Popolnoma sem bila odvisna od tistega tiča, ki me je znal tako dobro potešiti. Čutila sem, kako mi mednožje obliva želja po tistem čvrstem lepotcu, ki je pravkar prihajal iz mojega globokega grla in je pri ustnicah odskočil ter trčil v konico mojega nosu. Kaj hitro sem ga ulovila nazaj med ustnici in se še enkrat spustila po njem povsem do korena ter nežno prijela za poln mošnjiček, ki je komaj čakal, da se izprazni v meni.
Bila sva presrečna in to mi je tudi na glas priznal. Omenil je, da bi morala biti spet skupaj, a se mi je zdelo bolje, da bi se samo priložnostno dajala dol. Odvrnil mi je, da sem verjetno sanjska ženska vsakega tipa, a da si me vendarle želi v svoji bližini. Ni se mi dalo razpravljati o tej temi, saj sem imela pred seboj precej pomembnejše in prijetnejše opravilo od tega.


© iStockphoto

 
Ko sem vstala, se mi je v glavi pošteno zavrtelo in bi kmalu padla v banjo. K sreči sem se ujela z rokama za njen rob in počakala nekaj sekund, da bi prišla k sebi, on pa je očitno pomislil, da se mu nastavljam in me je od zadaj z rokama zagrabil za boke ter pritisnil svojega korenjaka v razmočeno pohotnico. Še močneje se mi je zavrtelo, le da tokrat od vsega lepega in nisem niti pomislila, da bi se kaj pritoževala. Obstala sem v ravno pravšnjem položaju, da je zlahka prišel pod moji ritnici, ki ju je z rokama nato z velikim veseljem gnetel in razpiral. Sklonila sem se še bolj naprej in se prijela za drugi rob tako, da je bila moja ritka še bolj izpostavljena in napeta pred njegovim korenjakom.

Dobro sem lahko občutila, kako je ta razgled vplival nanj, saj se mu je čisto zmešalo in se je zabijal vame tako močno, da sem se še komaj držala za rob. Njegove roke sem imela na joških, ki so bingljali nad banjo, njegovega tiča pa najgloblje v sebi, kar se je dalo. Nenadoma je prenehal in zastal za menoj. Potegnil ga je iz objema moje lačne muce in mislila sem, da mu prav gotovo prihaja, zato sem se obrnila naokoli, da mu pomagam priti do konca pri tem prijetnem delu.

Pa sem se zmotila. Ni mu še prihajalo, bil pa je zelo blizu, zato je za hip prenehal in ga stisnil tik pod glavico, kar mu je ponavadi pomagalo pri tem. Prosil me je, naj se postavim nazaj, kajti končati si je želel na najin najljubši način.

Takoj, ko sem se naslonila nazaj, je s prsti razprl moji napeti ritnici in v naslednjem trenutku sem začutila tisti dobro znan silovit pritisk, ko s svojim velikanom prodira v tesnejšo od luknjic, ki sta bili pred njim. Kar pozabila sem že malce, kako izgleda vse skupaj, ko pa je uspel v svoji nameri in potisnil svojo batino globoko v mojo ta zadnjo, se mi je pred očmi naredila tema. Ni potreboval dolgo, da je silovito izpraznil svoje skladišče v objemu pretesne ljubezni njegovega življenja. Njegovi prsti so istočasno poskrbeli, da moji muci ni bilo dolgčas in da sem doživljala podobno fantastične občutke kot on sam.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.