Zakon Jennifer Aniston razpada

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ne živita več pod eno streho.
Oglej si celoten članek

Enterpress News poroča, da bo Jennifer Aniston božič preživela brez moža Justina Therouxa. Po dveh letih zakona naj bi se namreč slavni par razhajal. Justin se je menda že pred tremi meseci preselil v svoje stanovanje. "Konec je,“ je mediji razkril vir.

Razlog za zakonsko krizo naj bi bila različna pričakovanja. Justin si želi otrok, Jennifer pa je obsedena s svojo kariero. Igralec bi se poleg tega rad preselil v New York, kjer ima veliko prijatelje, Jen pa Los Angelesa noče zapustiti. "Dolgo sta se trudila za kompromis. Nista ga našla, ker se značajsko preveč razlikujeta,“ je še dejal vir, ki je prepričan, da bosta razhod kmalu tudi uradno razglasila.

V krizi naj bi bil sicer tudi dolgoletni zakon Mata Damona. Paparaci so njega in ženo ujeli med zapuščanjem ordinacije zakonskega terapevta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.