Zakon prestolonaslednice Victorie naj bi bil v krizi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dvor se je na govorice odzval.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Krone na Švedskem že nekaj tednov krožijo govorice, da je zakon švedske prestolonaslednice Victorie v krizi. V javnosti s soprogom Danielom ves čas dajeta vtis srečnega para, za debelimi zidovi palače pa naj bi bilo zelo pestro, je poročala revija Stoppa Pressarna, ki omenja celo ločitev.

Ker so zlobni jeziki neutrudljivi, je bil dvor prisiljen podati izjavo. "Informacijo, da se ločujeta, lahko zanikamo. O ločitvi ni govora," so povedali za Dana Press.

Par sicer še ta mesec čaka pomembna obletnica. Njuna hčerka Estelle bo namreč 23. februarja praznovala 10. rojstni dan, ki ga bodo praznovali v krogu družine.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:13 11. Februar 2022.

    Nista ne prva- ne edina- ne zadnja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.