Zakon šel po gobe

Foto: Žurnal24 Par naj bi se odtujil zaradi dela, ki jima jemlje veliko časa.
Po štirih letih zakona je konec tudi pravljice med pevko Natalie Imbruglia in pevcem skupine Silverchair Danielom Johnsom.
Oglej si celoten članek
Natalie in Daniel sta se spoznala leta 1999 in se na silvestrski večer leta 2003 poročila v Avstraliji. Njun zakon je spadal med bolj nenavadne, saj je Natalie večino svojega časa preživela v Veliki Britaniji, Daniel pa v Avstraliji. "Zahteve, ki ju postavljata najini karieri, in ločeno življenje so naju pripeljali do točke, ko sva morala sprejeti to odločitev."  V izjavi sta še dejala, da ostajata prijatelja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.