Zakonca Brezec žurata skupaj

Foto: Žiga Intihar Nada Brezec Primož Brezec Domen Mavrič Katja Mlakar Foto: Žiga Intihar Špela Perc Nada Brezec
Košarkar Primož Brezec in njegova žena Nada se znata skupaj odlično zabavati.
Oglej si celoten članek

Primoža in Nado smo opazili na eni izmed vročih zabav v Portorožu, kjer jima je družbo delala tudi Nadina dobra prijateljica in poslovna partnerka Špela Perc. Lepotički sta namreč lastnici  priljubljenega pilates centra v Ljubljani, ki obema zapolni cele dneve, a kot kaže si znata vzeti čas tudi za sprostitev. Da jima ne manjka energije, smo se prepričali sami.

Na terasi najbolj papriciranih zabav tega poletja v Portorožu sta se prepustili toku zabave in uživali v dobri družbi. Urejeni od glave do pet sta poslovni dami s širokima nasmehoma na obrazu poslušali koncert in lepemu življenju nazdravili skupaj s povabljenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.