Zakonca Parker: "Naj plačajo!"

Foto: Žurnal24 Eva in Tony sta že šest mesecev po poroki morala braniti svojo zvezo, saj naj bi
Tony Parker se je odločil, da bo ukrepal zoper spletno stran, ki je objavila sporna SMS-sporočila, ki naj bi jih pošiljal Alexandri Paressant, zato sta z Evo vložila tožbo.
Oglej si celoten članek
Tony in Eva tožita spletno stran, ki je objavila vest o njegovi domnevni aferi za 40 milijonov dolarjev. Zakonca sta se odločila, da bosta sprožila tožbo proti spleti strani X17online.com, na kateri se je pojavila vest, da je Parker imel razmerje z manekenko Alexandro Paressant. V tožbi je zapisano, da se je na spletni strani pojavilo več " lažnih“ zgodb.

X17online.com je objavila intervju s Paressantovo, ki je zatrdila, da sta s Parkerjem imela dvomesečno afero. Svoje trditve je podprla z SMS-sporočili, ki naj bi ji jih Parker pošiljal. Paressantova naj bi Parkerja spoznala na njegovi poroki, na katero naj bi prišla s francoskim nogometašem Thierryjem Henryjem.

Informacije niso bile preverjene
Njuni odvetniki so opozorili, da so pri X17online.com informacije objavili kljub temu, da so vedeli, da niso točne oziroma so vedeli, da vir ni najbolj zanesljiv. V tožbi je še zapisano, da novinarji niso poklicali Tonya in Eve, da bi preverili, če se je manekenka dejansko udeležila poroke. Parker zatrjuje, da Alexandra Paressant ni bila med povabljenci, saj osebe s tem imenom sploh še ni srečal.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.