"Žal mi je, da se nisem ločil že prej"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Michael Douglas je doživel veliko slabega, obžaluje pa le eno stvar – da se ni prej ločil od svoje prve žene Diandre.
Oglej si celoten članek

Življenje Michaela Douglasa je sestavljeno iz številnih vzponov, a tudi padcev. Za Daily Mirror je pogledal v svojo preteklost in ugotovil, da dejansko obžaluje le eno stvar. "Žal mi je, da se od svoje prve žene nisem ločil že prej,“ je povedal.

Michael Douglas se je leta 1977 v starosti 32 let poročil s 13 let mlajšo Diandro Luker. Eno leto pozneje se jima je rodil sin Cameron. Diandra, hčerka avstrijskega diplomata, je leta 1995 vložila zahtevek za ločitev, par pa se je ločil šele pet let pozneje. "Nič nimam proti svoji prvi ženi. Ravno nasprotno. Rad jo imam. A ločiti bi se morala osem, deset let prej,“ je izjavil Douglas. Po ločitvi je prišlo na dan, da je bil Douglas odvisen od seksa in alkohola. V 90. letih je bil zato na kliniki za odvajanje od odvisnosti.

Leta 2000 se je poročil z igralko Catherine Zeta-Jones. A tudi njegov drugi zakon je v krizi. Par naj bi se razšel že pred meseci. Govoric o ločitvi sicer še nista komentirala.

Catherine in Michael sta sicer ponosna starša dveh otrok, 12-letnega Dylana in 10-letne Carys. Oba naj bi se zanimala za kariero v šovbiznisu. Dylan želi postati igralec, Carys pa pevka in plesalka. Douglas, ki je začel igrati pri 16 letih, naj bi ju že odpeljal na nekaj avdicij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:52 9. Avgust 2013.

    Ma, ko si ga imel noter, ti ni bilo žal odpisani frajeru. Tako dobro babo si sfižu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.