Zala Djuric pokazala svojo ljubko zadnjico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mlada lepotička draži s svojimi aduti …
Oglej si celoten članek

25-letna igralka, pevka in pesnica Zala Djuric oboževalcev ne razveseljuje le s svojimi številnimi umetniškimi talenti, temveč tudi zavidljivim stasom. Dolge noge, raven trebušček in prikupna zadnjica, s katero je nedavno podražila ...

Temnolaska je kar nekaj let preživela in se šolala v New Yorku, kmalu pa jo bomo lahko videli v vlogi ciganke Esme v  filmu režiserja Vincija Vogua Anžlovarja, Dedek gre na jug, v katerem glavno vlogo igra legendarni Boris Cavazza. Pred kratkim pa se je v vlogi policistke preizkusila tudi v filmu Slobodana Maksimovića, The Beanie. 

Foto: Instagram zala djurić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 19:07 8. Julij 2021.

    Lepa rit?Dolga rit.

  • 08:09 19. Junij 2021.

    Saj rit ima pa precej lepšo kot faco...

  • 23:04 17. Junij 2021.

    Ne vem zakaj si morajo pametne in uspešne punce publiciteto večati z golo kožo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.