Zala Ribič Đurič s prvim videospotom

Zala Ribič Đurič je predstavila svoj prvi videospot za skladbo Šele zdaj.
Oglej si celoten članek

Zala Ribič Đurič je s svojim glasbenim prvencem dokazala, da njen skok v glasbene vode ni le kaprica. Poletna melodija, za katero je besedilo napisala sama, gre hitro v ušesa, Zala pa je v videospotu razkrila, da ima tudi nekaj igralskega talenta.

Mama Tanja Ribič in oče Branko Đurič - Đuro pa pri novem projektu nista imela veliko prstov vmes, saj je Zala izrazila željo, da bo to čisto njen projekt. "Ne siliva je v to smer. Če bo želja velika, bo že sama izplavala na površje. Stojiva ji ob strani in ji ščitiva hrbet, posebno spodbujala pa je ne bova, saj ne favorizirava nobenega poklica, tudi najinega ne, in je ne želiva usmerjati. To se mi zdi še prezgodaj. Če je njena želja dovolj velika, bo že sama prehodila to pot," nam je aprila izdala Tanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:45 16. Avgust 2013.

    Meni je pa prav simpatično vse skupaj. Sploh glasba, ki ni povsem vsakdanji ritem in tudi uporabljeni inštrumenti se razlikujejo. …

  • 12:47 14. Avgust 2013.

    Ojoj. Kr neki. Če se ne bi tko pisala, ne bi noben niti objavu.

  • 12:47 14. Avgust 2013.

    Ojoj. Kr neki. Če se ne bi tko pisala, ne bi noben niti objavu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.