Zala Đurić pokazala svojega fanta. Pa ga je Đuro sploh 'požegnal'?

Foto: Saša Despot Zala
Hči Tanje Ribič in Branka Đurića je na Instagramu objavila fotografijo s svojim fantom, ki je nastala ob praznovanju njenega 22. rojstnega dne.
Oglej si celoten članek

Zala je rojstni dan praznovala v Zagrebu, pod sliko pa je pripisala "Najboljši rojstni dan v zgodovini!"

Pod fotografijo se je nakopičilo čestitk, pa tudi zabavnih komentarjev, kot je denimo: "A je fotr požegnal tega fanta?" Zala se ni obotavljala in odgovorila: "Itak! Ful sta prjatla."

Zalinega rojstnega dne se je z objavo na Instagramu spomnila tudi mama Tanja in pripisala: ''Hvala, vesolje! Bilo je na današnji dan. Bogata sem! Rada te imam, moja prvorojenka, moja najboljša prijateljica! Vse najboljše!''

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 08:35 1. Oktober 2018.

    Ekzaktni primer , kako lahko družina škoduje sama sebi z objavo takšnega sranja !

  • 22:12 30. September 2018.

    pa koga to sploh zanima? PO komentarjih spodaj sodeč, ta familija preseda 99tim % Slovencem in se z vsako novo …

  • 16:31 30. September 2018.

    A malo več kože se na da pokriti? Medijska prostitucija brez primere.... Ta družina je res bolna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.