Zalezovalec ji ne da miru

Foto: Žurnal24
Igralka Kristen Stewart ima nadležnega zalezovalca. Telefonske številke pa ne namerava spremeniti.
Oglej si celoten članek

Igralka Kristen Stewart, ki je zaslovela z vlogo vampirke v filmu Somrak, je priznala, da neprestano prejema telefonske klice od skrivnostne osebe. Čeprav se ji dozdeva, da ve, kdo bi to lahko bil, pravi, da se ne bo nikomur pustila, da ji bo ukazoval, kako naj živi.

"Imam norega zalezovalca. Ni vredno, da si spremenim telefonsko številko. Prepričana sem, da gre za dekle, ki je dobilo mojo številko od nekoga, s katerim sem hodila v šolo," je povedala.

Kljub slavi pa igralka, ki hodi s soigralcem Robertom Pattinsonom, poskuša živeti normalno življenje, kar pa ji ne uspe vedno, saj je ves čas na očeh javnosti. "To je res zoprno, da te mora ves čas skrbeti. Ne morem se vedno vesti kot normalni ljudje," je potožila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.