Zaljubljanje v letu 2011

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pirellijev je bolj razvpit in zaželen, a Lavazzin, ki "oglašuje" lepote Italije, ne zaostaja veliko. Zaljubiti se v Italiji je vodilna misel Lavazzinega koledarja za leto 2011.
Oglej si celoten članek

Italijansko Lavazzo svet pozna po kavi, zelo znan pa je tudi koledar, ki ga Lavazza izdaja od leta 1991 in pri katerem so že sodelovala zelo velika fotografska imena, kot so Annie Leibovitz, David LaChapelle in Helmut Newton. Koledar za leto 2011 ni le vsakoletni poklon očarljivosti Italije, ampak tudi zaljubljanju. Ki je v Italiji tako preprosto – v mehke gričke, v barvite obalne vasice, v starodavna mesta, ki kipijo od zgodovine in umetnosti, v trge, ekspreso, sladoled ...

Od Benetk do Caprija
Sedem fotografij za koledar, poimenovan Zaljubiti se v Italiji, je posnel Mark Seliger. Poleg naslovne fotografije, na kateri kavo pije Kupido, je Seliger žensko, moškega, ljubezen, Italijo in Lavazzino kavno skodelico ujel na Capriju, v Toskani, Benetkah, Firencah, Neaplju in Veroni. "Naslovnico" in šest fotografij – vsaka je namenjena dvema mesecema – poglejte v galeriji. Vse je dovolj blizu nas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.