Zaljubljena v očeta bivšega fanta

Foto: Juan Rico/Fame Pictures
Foto: Juan Rico/Fame Pictures
Demi Moore si je končno izbrala starejšega, a kaj ko je to oče njenega bivšega ljubimca.
Oglej si celoten članek

Demi Moore se očitno drži reka, da vse ostane v družini. Njen novi ljubimec je namreč milijonar Peter Morton, sicer oče njenega nekdanjega fanta Harryja Mortona, ki pa so ga romantično povezovali tudi z Demijino hčerko Rumer. Še sledite?

Vir blizu igralke je zaupal, da jo je Peter, ki šteje 66 let, dokončno odvrnil od mlajših ljubimcev. Čeprav si ni mislila, da je njen tip moškega, ji je resnično všeč. Z njuno zvezo pa se strinja tudi njegov sin in Demijin bivši ter nje tri hčerke, ki so vesele, da si je njihova mama končno izbrala nekoga, ki ni mlajši od nje. Petra so že spoznale in se jim zdi izjemno očarljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.