Zaljubljeni Harry razjezil britanske davkoplačevalce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Princa Harryja imajo Britanci zelo radi, a kljub vsemu jih je uspel razjeziti.
Oglej si celoten članek

Britance je princ Harry presenetil s svojo odločitvijo, ko je iz uradne turneje po Karibih nenačrtovano odpotoval v Toronto k dekletu, igralki Meghan Markle, kjer trenutno snema serijo Nepremagljivi dvojec. Predvsem so se razjezili, saj so uradna potovanja kraljeve družine velik strošek za britanske davkoplačevalce.

Po turneji po karibskem otočju bi se moral Harry vrniti v Združeno kraljestvo, a se je odločil, da bo pred odhodom domov na hitro obiskal svojo izbranko. S tem, ko je odpovedal let v London in se raje odpravil v kanadski Toronto je sprožil val jeze med Britanci. Poleg tega, da je brez vednosti palače spremenil potovanje, je tudi kršil kraljevi protokol. Buckinghamska palača je namreč sporočila, da ne podpirajo kombiniranja poslovnih obiskov z zasebnimi.

Očitno je mlajši britanski princ do ušes zaljubljen in brez svoje izbranke ne zdrži dolgo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.