Žalostna vest za vse ljubitelje Adele

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tuji mediji poročajo, da se želi umakniti iz sveta zabave in biti z družino. Napovedala je večletni premor.
Oglej si celoten članek

Adele si menda želi, da naslednjih deset let ne bi več imela koncertov v živo in da se bi za nekaj časa poslovila od turnej. Želi se posvetiti svoji družini.

Pevkin sin bo kmalu šel v prvi razred osnovne šole in pevka je izrazila željo, da bi bila več s svojo družino in da bi se bolj posvečala svojemu sinu. Pred kratkim je povedala, da na turneje hodi samo zaradi oboževalcev in da jih sama ne mara, saj so preveč naporne in da je zaradi njih preveč časa ločena od svojega sina in moža.

Ali se bodo njene napovedi res uresničile, pa bomo morali počakati še nekaj časa, da bomo videli, kako se bo odločila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.