Žalostna zgodba MasterChef tekmovalca: "Bojim se živeti"

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Njegove travme izhajajo že iz otroštva.
Oglej si celoten članek

Sinoči se je začela nova sezona šova MasterChef, poleg prvih jedi, pa so tekmovalci na pladenj postavili tudi svoje življenjske zgodbe. Ena od bolj žalostnih, a pogumnih, je zagotovo zgodba Tomaža Zvenika.

Tomaž je bil v otroštvu deležen trpinčenja in žaljenja s strani sošolcev: "Moja nesamozavest izhaja iz otroštva. Osnovna šola je bila zame težko obdobje. Bil sem precej močen, tako da so sošolci na meni videli tarčo in se spravljali name," s cmokom v grlu opisuje mladost Tomaž, ki pravi, da je prišel v MasterChefa po samozavest: "Zaradi nesamozavesti se bojim živeti. Rabim veliko spodbude s strani prijateljev in družine. Rad bi tvegal in živel polno življenje in upam, da mi bo z MasterChefom to uspelo." Tomaž je še povedal, da je bilo zanj do sedaj najbolj pogumno dejanje, ko se je prvič usedel na letalo in odšel na počitnice na Japonsko, od koder si je prinesel tudi prave japonske nože, s katerimi bo rezal hrano v najbolj slavni televizijski kuhinji.

Magazin Pop TV jo je spet zagodel novinarjem

Sodnike je Tomaž s svojo prvo MasterChef jedjo prepričal in si prislužil prvi balkon. 

Foto: Anže Petkovšek MasterChef

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.